Spesialomvisning

14322265_10154017325128931_7702944747883266913_n

Kom å bli med på en unik omvisning av utstillingen Little Norway med tømrermester Oddmund Stenset på Galleri ROM fredag den 9. september kl 17. Oddmund har med seg folk fra dugnadsgjengen i Orkdal som har vært engasjert i å få stavkirkepaviljongen tilbake til Norge etter 123 år. Han forteller om prosessen og dugnadsarbeidet og viser hvordan restaureringa foregår i praksis. Se på dragehoder og pilarer. Delta på restaureringen. Hør på en fantastisk historie der dugnad og entusiasme smelter sammen med viktige spørsmål om å uttrykke, skape og gjenoppbygge tilhørighet.

Utstillingen er åpen fra 12:00.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s