STOPP!

Noen få plasser igjen på denne unike workshopen på galleri ROM tirsdag den 1. november 18-20 med kunstner Kari Steihaug. Dette handler ikke om nostalgi, men om å ta tilbake noe så konkret og hverdagslig og tilsynelatende enkelt som kunnskapen og ferdigheten å stoppe sine egne sokker. Men det handler også om tid og om historier. Hvor har tiden blitt av for å reparere våre klær som har gått i stykker? Hva er historiene bak hullene og hvordan kan disse historiene være gjenstand for samtaler? Ta med et plagg med hull eller kom for å lytte, se og lære.
Påmelding til post@r-o-m.no
stoppplakat_web

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s