Alt under kontroll!

Velkommen til kunstnersamtale på Galleri ROM fredag 24.02.17, kl. 19:00 – 21:30 Alt under kontroll er ent foredrag og kunstnersamtale med Oliver Ressler. Med utgangspunkt i utstillingen inviterer Galleri ROM til felles refleksjon om hvordan lokalsamfunn kan ta kontroll, påvirke og ha innflytelse på arbeidsliv, økonomi og politikk. Oliver Ressler er en østerisk kunstner med fokus … More Alt under kontroll!

STOPP!

Noen få plasser igjen på denne unike workshopen på galleri ROM tirsdag den 1. november 18-20 med kunstner Kari Steihaug. Dette handler ikke om nostalgi, men om å ta tilbake noe så konkret og hverdagslig og tilsynelatende enkelt som kunnskapen og ferdigheten å stoppe sine egne sokker. Men det handler også om tid og om historier. … More STOPP!

Åpning Potensial

POTENSIAL 27.10 – 27.11 2016 Velkommen til åpning av utstillingen Potensial på Galleri ROM Potensial handler om estetiske uttrykk med utgangspunkt i reparasjon, i bred forstand, fra liten til stor skala. Ved formgivning av ting, bygninger og steder kan fortid og ”det eksisterende” ofte framstå som begrensninger for nye prosjekter. I utstillingen viser tre arkitektkontor og … More Åpning Potensial